Lilas Style

Oslo i et nøtteskall

Byen som ikke mangler noe

Som alle vet, er Oslo den største byen i Norge og samtidig landets hovedstad. Den ble etablert i 1048 og i 1299 ble den Norges hovedstad. Byen utvikler seg hele tida og vokser fort. Cirka ellve prosent av hele befolkningen bor i selve Oslo. Den har også størst andel av innvandrere sammenlignet med andre norske byer. Oslo har nå blitt virkelig europeisk hovedstad som man kan være stolt av.

Selv om Oslo i flere målinger blir betegnet som verdens dyreste bye å leve i, synker antallet innbyggere ikke. Tvert imot – det blir mer og mer folk som bestemmer seg til å flytte dit. Levestandarden i Oslo er nemlig fristende for flere av dem, og de vil gjerne få oppleve den unike atmosfæren som andre byer i Norge ikke kan tilby dem.Oslo utgjør dessuten et viktig møtested for ulike kulturer og tradisjoner. Det er i hovedstaden innvandrere bosetter seg oftest. På gater kan man møte mennesker fra hele verden med alle mulige ansiktstrekk. Det som er best er likevel at til tross for den store innvadrerstrømmen, klarer Oslos innbyggere å leve i fred med hverandre, og de forskjellige kulturer beriker hverandre. Det er mange andre europeiske byer som kan lære fra Oslo hvordan man skal håndtere en slik kulturblanding.

Oslo - Norges kjerne

Oslo er Norges kjerne når det gjelder industri, administrasjon, kultur og utdanning. Det er her parlamentet holder til.

Det er også i Oslo kongen har sin hovedresidens. De viktigste administrasjonsorganene er plassert her. Derfor er byens rolle ikke til å undervurdere.

Les mer: Oslo - Norges kjerne

Norge - unikt land

Norge er et unikt land, og dets hovedstad er et eksempel på det. Blant byens gater og severdigheter kan man oppleve både ro, lykke og oppfyllelse. Man kan utvikle seg i forskjellige retninger, alt etter hva man ønsker seg. Oslo er nemlig en bye der du finner det du leter etter. Det er ikke noe som mangler der.

 

 

Vi anbefaler:

 

Trivelige lokaler utstyrt med det beste utstyr innen fotografering. Spør oss! Spesialist portrett foto - Anna Bober Bryllupsfotograf i Oslo med gode referanser og bred erfaring! Typer: Bryllup, Portrett, Parfotografering.

Fornøydhetsgaranti på renholdet. Kontakt oss i dag for et uforpliktende tilbud! Tjenester: Flyttevask i Oslo, rundvask. Skreddersydde renhold. Det lille ekstra. Lang erfaring.

Design til stue, soverom, bad og hage. Vi formidler det beste innen skandinaviske håndverks- og designmøbler. Følg oss på Instagram. Møbler på nett og interiør. En god opplevelse.